Vuurkruisenlaan 60 | 2110 Wijnegem

Wereldreizen

Begin

Een wereldreis, een droom van velen, maar hoe begin je hieraan?

Het vergt de nodige kennis om de juiste keuzes te kunnen maken. Het is een goed idee om je hierin te laten begeleiden door een reisexpert. Elk land heeft zijn bepaalde eigenschappen waarmee je rekening moet houden. Zo zijn er zandstormen, regenseizoenen, cultuurverschillen, ongekende transportmiddelen.

Een wereldreis hoeft niet duur te zijn. Blijf langer op 1 plaats en huur een vakantiewoning in plaats van een hotel. Gemiddeld heb je per land 1 maand de tijd nodig, neem die tijd om het land en de bewoners echt te leren kennen.

Onze tip: boek de nacht voor en na je internationale vluchten een leuk hotel en neem even een pauze. Als je trager reist heb je tijd om spontane dingen mee te maken. Als je uitgenodigd wordt voor een feest heb je de tijd om mee te gaan.

Wereldreis op maat door Azië en Australië

ONZE SPECIALITEIT

Mijn specialiteit is het opstellen van de meest efficiënte route. En daar bedoel ik mee de volgorde van de vluchten en de gratis tussenstops die je kan meepikken. Ook het regelen van de visum en het opstellen van een inpaklijst is iets waarmee ik je graag verder help.

Mijn ervaring: 6 maanden door Azië
Ik heb het geluk gehad om 6 maanden vrij te kunnen nemen en in mijn eentje door Azië te reizen. Ik koos voor Azië omdat ik toen als cultuurliefhebber droomde om naar Tokyo te gaan. Ook de Chinese Muur en de Taj Mahal stonden op mijn verlanglijstje. Na veel opzoekwerk vertrok ik en genoot ik van het groot avontuur.

Mijn kennis en ervaring bestaat nu uit meer dan 60 bestemmingen. Mijn passie is om dit met jou te delen!