Vuurkruisenlaan 60 | 2110 Wijnegem

Reizen op maat

Samenstellen

Een reis laten samenstellen vraagt vooral veel informatie en duidelijke communicatie. Het bespreken van jouw verwachtingen is essentieel.

Zo kreeg ik een reisaanvraag van iemand die gek is op krokodillen. Ik boekte de vlucht en een appartement vlakbij het krokodillenpark, de toegangstickets van het park en bezorgde haar informatie over het plaatselijk vervoer.

Reizen op maat gaat dus veel verder dan enkel het boeken van een hotel en een vlucht, maar gaat over de hele belevenis op maat van jouw reisbehoeften. We helpen je ook verder met een visum, het kiezen van de juiste tours, het opstellen van een inpaklijst, …

STAP 1: VOORBEREIDEND GESPREK

Je vertelt ons jouw reisbehoeften. Toon ons foto’s of voorbeeldreizen waarop we kunnen bouwen. Hoe meer informatie hoe beter!

Alles wordt op jouw reisbehoeften afgestemd. Zie ook pagina algemeen reisadvies. Ik denk met je mee en geef je alvast tips over unieke slaapplaatsen of over activiteiten waarvan je nooit zou denken dat ze in dat land te vinden zijn. Wist je dat er ook zoutmeren zijn in Iran?

STAP 2: AANVRAAG

Nadat een concrete aanvraag voor een reis op maat bij ons binnen is, gaan wij aan de slag! Zo spoedig mogelijk ontvang je van ons een reisvoorstel. Ik bezorg je meerdere opties waaruit je kan kiezen. Jij neemt je tijd om alles even te lezen en bezorgt me feedback. Uiteraard kan het reisvoorstel aangepast worden. Het is jouw unieke droomreis, jij kiest!

STAP 3: BEVESTIGING

Is de voorgestelde reis op maat volledig naar wens? Dan bevestig je, krijg je een voorschotfactuur en leggen we alles voor je vast. Het verblijf boeken we via vaste partners zodat we zeker zijn van de kwaliteit en service.

STAP 4: REISDOCUMENTEN

Wij zorgen ervoor dat je alle reisdocumenten en informatie op tijd in jouw bezit hebt.