Vuurkruisenlaan 60 | 2110 Wijnegem

Reisadvies op maat

Brainstorm

Als je totaal geen idee hebt waar je naartoe wil, kan ik je hiermee verder helpen. Noem het een brainstorm waar we samen op zoek gaan naar de bestemming van jouw dromen. Ik luister naar de dingen die je wel en niet graag wil doen en denk met je mee.

Zou je graag een ballonvaart maken? Of heb je altijd gedroomd om eens te paragliden of bungeejumpen in een prachtige omgeving? Heb je altijd al de Mount Everest willen beklimmen? Een leeuw willen spotten in de natuur? Of spreekt een dansvakantie je wel aan? Waarom niet eens op whisky tour in Schotland? De mogelijkheden zijn eindeloos en daar kunnen wij je bij helpen!

Reisadvies op maat voor unieke reizen

ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE

De uitdaging voor mij als reisagent is om een vakantie te organiseren die je maar één keer in je leven zal meemaken.

Uiteraard is jullie reisbehoefte hierin zeer belangrijk. Slaap je graag op een unieke locatie? Wens je de lokale bevolking te ontmoeten? Alle details worden besproken!

AANGEPAST AAN JOUW BUDGET

Wij bezorgen je tips om landen te combineren. Zo bespaar je misschien een tweede reis uit. Of bespaar door een natuurpark te bezoeken met een lokale gids en je eigen wagen.

Wist je dat een toegangsticket voor de Nationale parken in Canada een jaar geldig is?

PERIODE

De juiste periode kiezen is zeer belangrijk.

Zo kregen we eens de wens om orka’s te zien, dan is de reisperiode doorslaggevend. Wil je dolgraag het Noorderlicht zien, dan heb je meer kans in de herfst en de winter.

Bekijk ook het stappenplan op de pagina reizen op maat.