Vuurkruisenlaan 60 | 2110 Wijnegem

Over Memory Makers

Avontuur

Al van jongs af kon je mij niet blij maken met iets tastbaars. Geef mij maar avontuur! Tijdens mijn jeugdjaren was ik rebels of misschien was ik gewoon avontuurlijk en klaar om de wereld te ontdekken. Al snel spreidde ik mijn vleugels en bezocht ik Noord Amerika, Thailand en Mexico, maar mijn passie ging verder. Ik besloot om op wereldreis te vertrekken. Ik boekte een vliegticket van Brussel naar Tokyo met 6 maanden later een retourvlucht vanuit Mumbai.

Ondertussen heb ik 20 jaar ervaring en meer dan 60 landen op de teller staan. Ik heb veel kennis over de bestemming, wat deze speciaal maakt en welke bezienswaardigheden er zijn.

Via Memory Makers wil ik mijn passie en kennis delen met anderen. Reizen is niet alleen het plannen, het ontdekken en beleven, maar een herinnering creëren dat je voor altijd meedraagt.

Zaakvoerdster Ilse Holemans

Memory Makers Ons Verhaal

3 PIJLERS

Reizen op maat: geen tijd en geld uitgeven aan dingen die je niet wil doen, jouw persoonlijke droomreis op maat.

Teleurstellingen voorkomen: ik maak een reisvoorstel op basis van jouw persoonlijke reisbehoeften.

Aangepast aan jouw budget: dankzij mijn kennis vind ik wellicht een manier om jouw droomreis efficiënter te organiseren.

ONZE PASSIE

Reizen op maat maken is na jarenlange ervaring nog steeds hetgeen ik het liefste doe. Ik geniet van het samenstellen van reizen, elke reisaanvraag bezorgt me een nieuwe uitdaging.

Graag maak ik een afspraak met jou. Uiteraard om de reismogelijkheden met je door te nemen, maar ook omdat ik persoonlijk contact zeer belangrijk vind.

Je kan mij bereiken via 0478 30 16 21 of info@memorymakers.be

Graag tot ziens!